Lähetä postia
Osallistu kilpailuun index

KAHDEN HENGEN RETKIKUNTA

Etelänapa on pystytetty GOEXPO messuille osastolle 6m79 Helsingin Messukeskukseen 13.-15.3.2009. Tervetuloa katselemaan kuvia ja kyselemään kummia. Voit myös jäädä kuuntelemaan Poppiksen esitelmää perjantaina klo 14.30, lauantaina 12.30 ja 15.30 sekä sunnuntaina 11.30 ja 15.30.

Kari Poppis Suomela, 42 on kokenut naparetkeilijä. Hän on hiihtänyt mm. Grönlannin yli, Magneettiselle pohjoisnavalla ja Pohjoisnavalle. Hänellä on tavoitteenaan olla 12. ihminen maailmassa, joka on hiihtänyt ilman ulkopuolista tukea molemmille navoille.
Kolmen lapsen isä ja nurmijärveläinen yrittäjä on valokuvaajana kiertänyt maapallon eri kolkissa. Koulutukseltaan Poppis on Taiteen maisteri ja Diplomi-insinööri. Poppis toimii Retkilehdessä testipäällikkönä.
www.poppicok.fi

Pasi Ikonen, 41 on kokenut hiihtoopas ja seikkailu-urheilija. Pasi asuu Enontekiöllä Hetan kylässä. Hiihto-oppaana Pasi tarjoaa pääasiassa ulkomaalaisille asiakkaille nautinnollisia tunturi- ja laskuelämyksiä koko pohjois-skandien alueella. Seikkailu-urheilijana Pasi on kilpaillut vuosia maailman huipulla . Parhaimpana saavutuksenaan arvostetun Raid Gauloises kilpailun voitto Nepalista vuodelta 2000.
Pasi toimii myös Retkilehdessä testipäällikkönä.
www.arcticmountainguides.com

Yhteydenotot ja lisätietoja
Retkikunnan johtaja
Kari Poppis Suomela
poppis(at)poppicok.fi
+358-400-420002

 
huurre sasta suunto SOS jalas index suomeksi in english index kirja etusivu retkikunta päiväkirja kartta varusteet tukijat kuvagalleria