Lähetä postia
Osallistu kilpailuun index

TUKIJAT

huurre

Huurre Group -konserni on Euroopan suurimpia kylmäteknologian asiantuntijoita. Huurre on arvostettu kansainvälinen kylmän kokonaistoimittaja, joka palvelee asiakkaitaan niin uusinvestoinneissa, huollossa ja ylläpidossa kuin modernisoinneissa ja laajennuksissakin.Tuote- ja palveluratkaisut ulottuvat koko elintarvikeketjuun, ja pääasiallisia asiakkaita ovat elintarviketeollisuus, kauppa ja horeca (suurkeittiöt, hotellit, ravintolat ja catering). Huurre-konserni toimii 9:ssä maassa ja sen liikevaihto vuonna 2007 oli runsaat 270 miljoonaa euroa. Henkilöstön kokonaismäärä on noin 1500.

sasta

Sasta Oy on suomalainen vaatetusalan perheyritys. Sasta Oy suunnittelee sekä markkinoi Suomessa ja ulkomailla SASTA-tuotemerkillä korkealuokkaisia metsästykseen ja retkeilyyn sekä muuhun ulkoiluun sopivia vaatteita ja asusteita. Vuonna 1969 perustetun Sasta Oy:n koti on Pohjois-Karjalassa, Nurmeksessa.

suunto

Suunto on johtava urheiluinstrumenttien valmistaja monessa eri urheilulajissa, mm. sukelluksessa, Training- ja Outdoor-lajeissa. Yritys keskittyy urheilulajeihin, joissa edistynyt mittausteknologia sekä tietojenkäsittely tuovat huomattavia etuja aktiivisten ihmisten harjoitteluun. Suunnon visiona on tulla maailman halutuimmaksi urheiluinstrumentti-tuotemerkiksi

SOS

Scandinavian Outdoor Store on Suomen laajin retkeilyyn, ulkoiluun ja seikkailuun keskittynyt verkkokauppa! SOS seuraa ja kommentoi retkikunnan seikkailua blogissaan. Sivuilta löydät myös lisämateriaalia liittyen retkikuntaan ja sen varusteisiin.

jalas

Jalas jalkineistaan tunnettu Urho Viljanmaa Oy on edelläkävijä turva- ja työjalkineiden valmistajana. Viime vuosikymmenten tuotantopäätökset sekä automatisointi ovat tehneet yli 90-vuotiaasta yrityksestä erittäin menestyvän. Urho Viljanmaa Oy on tunnettu laadukkaista tuotteistaan ja jatkuvasta tuotekehityksestään.

 

areaRETKItoughbook

pixmillBUFFmarmot

teknosfischerISS

apubellcrestsandisk

hillebergruskovillaHelsingin urheilulääkäriasemafischer

brikorottefellafinnbrodeerauslorpen

nikonfirstbeatTrio Offsetfennia

 
huurre sasta suunto SOS jalas index suomeksi IN ENGLISH index kirja etusivu retkikunta päiväkirja kartta varusteet tukijat kuvagalleria